Kalandorock Őszinte Mosollyal

A tehetséggondozás és az élőzenei produkciók népszerűsítése talált egymásra Marcaliban. Az Őszinte Mosoly Közhasznú Alapítvány és a marcali Kulturális Központ közös koprodukciójában indult útjára az amatőr – lemezzel nem rendelkező – zenekarok találkozója. A két szervező külön-külön is elkötelezett híve a fiatal tehetségek és a hazai zenei élet támogatásának.

A Marcaliban megrendezett somogyi pop-rock zenekarok találkozója csak nevében volt somogyi – az ország különböző településeiről érkeztek együttesek az egész napos bemutatkozó koncertsorozatra. A neves zsűri: Tarca László a Pokolgép dobosa, Macsekné Sipos Anita dalszerző, énekes, valamint Korolovics Lajos zenetanár, jazz tanszakvezető, szaxofonművész szigorú, ám kíméletes véleményükkel minősítették a produkciókat.

A találkozó legjobb zenekara a bajai Heavenhike lett, és tőlük került ki a legjobb énekes is: Vincze Péter. A legjobb zenésznek járó díjat a marcali Vándor és a Kalandorockból Takács László dobos vehette át. a rendezvény fővédnökségét Pély Barna zenész vállalta el, aki koncertet is adott.”